Молимо пријатеље, који желе да финансијски помогну рад Удружења српско-руског пријатељства Ветерник да средства могу уплатити на рачун 160-354829-67 код BANCA INTESA.

О Вашој помоћи биће обавештени чланови Удружења, а ако желите да останете анонимни, обавестите нас. У том случају, чланови ће бити обавештени о износу помоћи пријатеља, без навођења имена лица и назива предузећа, које је дародавац.

Висина није одређена, и биће корисно утрошена за рад удружења.

Хвала!

ПРИЈАТЕЉИ У УДРУЖЕЊУ

Након оснивања а нарочито после регистровања Удружења српско-руског пријатељства Ветерник почео је да се повећава број чланова Удружења. Без рекламирања и без такозваног врбовања, број чланова се из дана у дан повећавао. На оснивачкој скупштини Удружења било је 34 члана, у тренутку заседања Изборне скупштине удружења о Видовдану,  45 члана. Тренутно нас је 72 члана.
Председништво Удружења се захваљује свим својим члановима Удружења.

Повратак на врх

ПРИЈАТЕЉИ УДРУЖЕЊА


Свако од чланова Удружења имао је лепо искуство да чује од пријатеља и познаника похвале при сазнању да је основано Удружење српско-руског пријатељства и који су му циљеви. Неки од наших пријатеља су се учланили, неки чекају тренутак односно позитивне резултате рада Удружења.Поједини пријатељи који су у бизнису подржавају нашу акцију, али због евентуалник проблема желе да остану анонимни. Ми разумемо њихове поступке и њихова подршка и симпатије нам много значе.

ПОМОЋ ПРИЈАТЕЉА


Захваљујући пријатељима који су нам помогли без надокнаде, омогућили су у старту да Удружење може да ради. Наводимо списак помоћи пријатеља.

 1. Рачунар
 2. Печат Удружења
 3. Штампани и канцеларијски материјал
  1. Чланске карте
  2. Приступнице
  3. Меморандуми
  4. Захвалнице
  5. плакати
  6. Канцеларијски материјал
  7. Визит карте
 4. Уступљен пословни простор за састанке и седнице.
 5. вођење пословних књига.
 6. Израда сајта удружења

Овом приликом Удружење српско-руског пријатељства Ветерник се захваљује пријатељима који су нам помогли својим делима да Удружење може лакше да ради.

Повратак на врх