II војвођанска лига (након 10. кола)

Позиција
Победе:
Порази:
Бодови:
7.
4
6
13

Састав тима: Белић Кристина,Чичић Јована, Атлагић Милица, Дамјановић Милица, Крстоношић Даница, Мишић Ивана, Мучибабић Милица,Босанчић Кристина, Љубоја Ивана, Ристовски Сара и Личина Александра.

Трофеј Новог Сада (2. лига-7. и 8. разред)

Позиција
Победе:
Порази:
Бодови:
2.
9
1
25

Састав тима: Саламун Миња, Зелић Катарина, Арсић Невена, Добријевић Милана, Крчо Милица, Рељић Тара., Јошић Вања, Гверо Ивана, Вељковић Наташа, Хајдер Анђела, Ратковић Милица и Ђурђевић Тамара.

Мала одбојка (5. и 6. разред)

Позиција
Победе:
Порази:
Бодови:
2.
7
1
20

ЖЕНСКИ ОДБОЈКАШКИ КЛУБ ,,СМЕЧ,, ВЕТЕРНИК

Одбојкашки клуб ,,СМЕЧ,, основан је 23. јуна 2005. године у Ветернику од стране господина Синише Рељића и моје маленкости, Мирка Гагића. Синиша Рељић је прослављени капитен Одбојкашког клуба ,,ВОЈВОДИНА,, из Новог Сада, у генерацији која је освајала све што се могло освојити у том спорту, када су са својим играма проносили славу српске одбојке, поносећи се са земљом из које долазе.Њихови успеси су послужили за надахнуће будућим генерацијама да досегну звездане тренутке за које  вреди живети и сањати. Повремени репрезентативац остварује импресивну инострану каријеру у највећим клубовима Европе. По завршетку каријере одлучује да остане у спорту који највише воли. Оснива женски одбојкашки клуб у Ветернику да би стварао будуће звезде, достојне наследнике и промотере своје земље на великим спортски смотрама овог спорта. Уз стручни рад и приступ који плени клуб ,,Смеч,, се у кратком року омасовио и постао респектабилан у рангу у којем се такмичи. Уз диригентску палицу свих, од помоћног тренера Петра Совиља, од милоште званог Пеки и свих нас остварили смо за кратко време завидне резултате са којима смо поносни. Многима смо послужили за пример да и они крену нашим путем, а сви који су били неодлучни да нам се прикључе у нашу малу спортску породицу где припадају и где могу да остваре своје снове. Играчки кадар потиче највећим делом из Ветерника, појачани са играчицама из Новог Сада и околине.

Тренутно су заступљени сви узрасти, селектовани по категоријама такмичења.Неизбрисиви траг за ових шест година колико клуб постоји ,оставила је генерација девојака која је и почела ову нашу причу, крунсана медаљом.
По одласку у веће клубове, девојке су  постале носиоци игре и  служе за пример на спортском терену, похађају гимназије и факултете да и на том пољу покажу и докажу своју посвећеност за коју вреди живети.


Капитен Николина Стоисављевић и данас брани боје клуба, служи за узор млађима које предводи у походима ка спортским висинама.


Клуб се издржава од чланарине која је симболична и која једва покрива трошкове. Хронична беспарица се осети на сваком кораку стога смо приморани да се сналазимо да клуб остане и преостане, да задржимо децу као највеће богатство једног друштва да улица не буде једино мерило њиховог детињства.Тренинзи се одржавају у сали ОШ,, Михајло Пупин,, у Ветернику у вечерњим терминима, радним даном за први тим, а суботом и недељом за млађе категорије када се играју и званичне утакнице.

СПОРТСКИ ПОЗДРАВ
Секретаријат клуба